Normativa

No ens agraden les normes però sí el sentit comú. I com diuen que el sentit comú és el menys comú dels sentits, fem quatre apunts per gaudir del bon rotllo a L’espai cowork.

Per garantir el bon funcionament del recinte, la normal convivència i el respecte a les persones i instal·lacions, les normes aquí referides són de compliment obligatori per a totes les usuàries del Coworking, de tal manera que la seva acceptació és un requisit imprescindible per a l’ús de les instal·lacions. 

 1. No es permet l’entrada a cap usuari fora de l’horari Coworking, de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00h si no s’ha acordat prèviament.
 2. Al coworking apel·lem al sentit comú: Sigues amable i respectuós amb els teus companys i companyes, no tolerem comportaments poc professionals. Tingues en compte que L’espai Cowork el formem un grup de perfils molt diversos.
 3. Qualsevol actitud racista, homòfoba, masclista o ofensiva serà assenyalada i la persona expulsada definitivament de L’espai cowork sense dret d’apel·lar la decisió i sense compensació de cap mena. 
 4. No es permetrà l’accés si no es respecten les normes d’higiene personal.
 5. Les visites externes no poden interrompre el treball de la resta de coworkers. A més, s’ha d’avisar amb antelació al personal de L’espai cowork.
 6. És responsabilitat dels usuaris els danys causats al coworking en el seu mobiliari i instal·lacions provocat per un mal ús o un ús irresponsable.
 7. L’espai cowork no es fa responsable de les pertinences personals dels usuaris. 
 8. L’activitat que es desenvolupi a L’espai cowork ha de ser legal.
 9. Per tal de no molestar als altres coworkers, qualsevol so ha de ser escoltat amb auriculars i parlar amb la resta de companys i companyes en veu baixa.
 10. Únicament podràs utilitzar el teu telèfon en mode de vibració, i en cas de rebre una trucada, ves a una zona que no molesti per atendre-la.
 11. Està totalment prohibit fumar.
 12. En cas de disputa o diferència entre dos o més coworkers, la responsable de L’espai Cowork exercirà de mediadora en la disputa, i tots els coworkers implicats es comprometen a acceptar la seva decisió. El coworker que no accepti la decisió presa podrà veure’s expulsat del coworking sense dret d’apel·lar la decisió i sense compensació de cap mena. 
 13. NETEJA: La neteja de L’espai cowork va a càrrec del coworking, però s’exigirà als usuaris un correcte comportament.
  Tots els coworkers es comprometen a fer un ús responsable i respectuós de les instal·lacions. L’ús dels estris de cuina (gots, tasses, plats, microones, etc.) comporta la neteja i col·locació dels mateixos una vegada usats.
  Igualment, es realitzés un ús respectuós del bany per tal de mantenir-lo en condicions higièniques òptimes.
 14. MENJAR I BEURE: La zona d’aliments és la cuina, no s’utilitzarà la zona cowork per menjar a cas, que a la resta de coworkers els hi sembli bé que mengis o beguis (no al contrari) i sempre fent servir una safata o protector per a la taula.
 15. ANIMALS: S’admeten animals sempre que totes les persones que estiguin gaudint de L’espai Cowork estiguin d’acord i aquest sigui educat, net i sociable. 
Obrir xat
Parlem?
Hola! En què et puc ajudar?
Skip to content